Bach
– en blog i voksealderen, der stadig vokser sig større og stærkere!

Afstemning afsluttet

Som tidligere nævnt i indlægget, hvor The Bach Blog havde rundet et skarpt hjørne, afslutter jeg nu afstemningen om, hvad I helst vil have jeg skal skrive om. Dette indlæg vil komme til at indeholde fun facts om netop denne afstemning.

Spørgsmålet lød i alt sin enkelthed “Hvad synes du, jeg skal blogge om?”, og dertil var der meget delte meninger. Først kommer der lige lidt statistik:

 

Ikke underligt er det kategorien “Arbejde”, der har fået færrest stemmer, hvilket jeg må sige, at jeg er meget glad for, da jeg ikke er i arbejde for tiden. “Livet på uni” har fået en del flere stemmer, men er stadig ikke helt oppe at ringe. “Fester” er I åbenbart heller ikke så interesserede i, hvilket måske egentlig også er meget godt, da hukommelsen ikke altid fungerer lige optimalt efter indtagelse af enorme mængder alkohol. Som en flot nummer to kommer jeres egne forslag, som jeg nok skal vende tilbage til lidt længere nede. Den suveræne topscore må siges at være kategorien “Sport”, hvilket jeg også kommer en del omkring her på bloggen til dagligt. Det er ikke utænkeligt, at AaB’s succes spiller en rolle for denne kategoris sejr, men jeg lover jer, at der nok skal blive blogget om mere sport i fremtiden – ikke mindst, når AaB bliver danske mestre.

Jeres forslag

Nu er vi kommet til det punkt, hvor vi skal se på, hvilke forslag I ivrige læsere selv er kommet med, samt nogle kommentarer dertil.

 • Hvorfor København er federe end Aalborg

Jeg må sige, at jeg har svært ved at skrive om dette forslag, da jeg ikke er helt enig. Bevares, byen er stor og til dels flot, men den har hverken Gaden, et ordentligt universitet eller et ordentligt fodboldhold.

 • At ham Bach er lidt af en arrogancerytter

Endnu engang er jeg fundamentalt uenig. Bach er på ingen måde en arrogancerytter, Bach er en kritiker, som tør tage skeen i den rigtige hånd, og tør kalde en spade for en skovl… eller…??

 • Din søde kæreste

Jeg er helt enig i, at min kæreste er rigtig sød, og måske kommer der mere på bloggen om hende i fremtiden.

 • Skriv om dagens program på TV2nord, evt. hold øje med hvor Mogens kom forbi

Dette kommer bestemt ikke på tale. Jeg nægter at spilde min tid på en tv-kanal, der leverer så dårlig kvalitet. Jeg må dog krybe til korset og indrømme, at jeg en enkelt gang imellem har set den. “Mogens kom forbi” bliver på en måde fremstillet som det dårligste indslag på kanalen, men dette er bestemt ikke tilfældet. Der er sådan et madprogram, hvor en kok laver mad sammen med en gammel mand (som også laver havearbejde i et andet program – også uden held!!). Han er så elendig og egoistisk, at det er til at brække sig over. Flere gange har han nægtet at følge den opskrift, som den i øvrigt udmærkede kok har planlagt at følge – ganske enkelt fordi han ikke kan lide det de skal have, og den gamle mands appetit er naturligvis vigtigere end vi seere, som gerne vil se dem lave den rigtige ret. Andre gange er han bare flabet, og smager på maden inden det er blevet filmet, så seerne rent faktisk kan se, hvad de har lavet. Han svarer mest af alt til en middelmådig Carsten Werge, bare flere klasser under, og så tilsat et køkken og et ordentligt sidekick. Well… Nok om det – som sagt så ser jeg aldrig TV2nord!

 • Meget mere info om dit forbillede Asbjørn Vad Larsen – aka – The Dog

Aner sgu ikke lige hvem det er, så noget forbillede kan det bestemt ikke være… 😀

 • Dit fremmøde på uni

Lad os sige det sådan, at emnet meget hurtigt ville blive udtømt! Måske skal vi sige, at den hænger lidt sammen med kategorien “Livet på uni”, og den var der ikke så stor opbakning til, selvom der nok skal blive blogget om det.

 • Natur

Jeg er desværre ikke så begejstret for naturen, så det må blive et nej! Ej, det er bestemt et fint emne, som muligvis vil blive taget op på et tidspunkt, hvis jeg får noget på hjerte.

 • Politik

Dette emne vil der utvivlsomt blive blogget om på et tidspunkt. Selvom der nok ikke er så mange der ved det, er Bach meget interesseret i politik, og når Bach og Tobemeisteren engang får engageret sig i DSU, skal der nok komme gang i de politiske bloggerier.

 • Hype

Dette emne er meget bredt, men ja, det kunne være, at jeg skulle blogge lidt om al hypen omkring The Bach Blog, eller generelt om Bach som person og forbillede. Godt forslag!

Her til slut, vil jeg bare sige tak for stemmerne og de fine forslag! De vil bestemt blive taget til efterretning!

Bach – fra et mekka af tal, stemmer og sporty kategorier, der vinder afsluttede afstemninger!

Reklamer

2 kommentarer to “Afstemning afsluttet”

 1. Jeg kan godt lide, hvordan du siger at du “aldrig ser TV2 Nord”, men alligevel kender halvdelen af alle deres programmer!! Tsk tsk!

  Ja, der skal nok komme gang i det politiske bloggeri på et tidspunkt, når vi engang får taget os sammen med det DSU stuff… Jeg får ellers næsten en SMS om dagen fra ham Rasmus Brask, der vistnok er formand dernede… Og jeg har ikke betalt kontigent siden… Ja, siden der var formandsvalg :P!

 2. Jeg venter på, at du skriver om dit nye jobi i stofa…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: